Szolgáltatások

LiveSite

Internetes ÉLŐ kép és hang közvetítése és Archiválása

Szolgáltatás leírása

A LiveSite által kínált szolgáltatásokat több éves élő Internetes közvetítési tapasztalatra építve készítettük el Önnek, és fejlesztjük folyamatosan, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk biztosítani kedvező áron, széles technikai kínálattal.

A szolgáltatás lehetőséget biztosít
ESEMÉNYEK, RENDEZVÉNYEK, SPORT VERSENYEK, KONFERENCIÁK, FÓRUMOK
Interneten történő ÉLŐ közvetítésére
.

A képek előállítása digitális vagy hagyományos analóg kamerák segítségével is történhet, az egyszerű USB kameráktól kezdve a professzionális TV kamerákig.

A szolgáltatáshoz biztosított LiveSiteBOX segítségével könnyen és biztonságosan kezelhetjük eszközeinket és eseményeinket, adatainkat.

A felvételek mind helyben, mind pedig a szerveren rögzíthetőek. A rögzített felvételeket publikálhatjuk az Interneten, így azok még az esemény közben visszanézhetőek.

A szolgáltatás OFFLINE módban is igénybe vehető. Ebben az esetben a felvett anyagok akkor kerülnek publikálásra, amikor azok feltöltése megtörténik. A funkciónak előnye, hogy nem szükséges Internet elérés az adott esemény rögzítéséhez.

Szerződött partnereink részére könnyen kezelhető adminisztrációs lehetőséget biztosítunk, melynek segítségével webes felületen keresztül bárhonnan, kényelmesen elérhetőek szolgáltatásaink.

Élő adás közvetítése

Az adott esemény technikai lebonyolítása sokban hasonlít egy hagyományos TV -s közvetítéshez.

A szolgáltatás két alapvető csomagban érhető el (FULL és a BOX csomagok).

A FULL csomagban a szolgáltatás része a közvetítés kamera technikai lebonyolítása is. Ebben a csomagban az adott esemény közvetítés technikai lebonyolítását is elvégezzük.

A BOX változatban a LiveSiteBOX-ra kapcsolt kamerák képei kerülnek közvetítésre a megrendelő által beállított paraméterek alapján, melyet egy webes adminisztrációs felületen lehet elérni.

Technikai paraméterek

A szolgáltatás nagy számú látogató egyidejű kiszolgálására alkalmas megbízhatóan folyamatos üzemben.
A szolgáltatásunkat így olyan területekre is ajánljuk, ahol akár a nap 24 órájában az év 365 napján elérhetőek kell legyenek kameráink élő képei vagy archív felvételeink.

A közvetített kép minősége akár HD felbontásban is történhet, mely elsősorban az adott helyszín Internet elérésének sebességétől és minőségétől függ. A közvetítés minőségét szintén szabadon választhatjuk az előfizetői szerződésben meghatározott csomagtól és a helyi technikai lehetőségektől függően.

Archív állományok

A szolgáltatás lehetővé teszi a közvetítés rögzítését. Ebben az esetben az archív állományba tett felvételek azonnal megjelenhetnek az Internetes látogatók számára, még az adott esemény alatt.
Így az élő kép mellett az előző órák felvételei is azonnal visszanézhetőek.

Az archivált felvételeket hosszabb időre is megőrizhetjük, törölhetjük, letölthetjük, vagy igény szerint publikálhatjuk nyilvános weblapunkra megtekintésre.


Szolgáltatás megrendelése, további információk

Várjuk szíves megkeresésüket!


Tisztelettel:

Kasziba Levente

2KAL Informatikai és Szolgáltató Kft.
1012 Budapest, Kuny D. u. 13-15.
Telefon: 0630-252-9535, 061-225-8385
E-mail: lkasziba@2kal.hu

Közvetítéseink

Naptár

  2019. február  
HKSzeCsPSzoV
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

 
2KAL Informatika, LiveSite © 2019.